Rekondice ve Františkových Lázních

25.02.2024 15:30

Rekondiční pobyt v hotelu Reza ve Františkových Lázních

Ve dnech 14.1.-21.1.2024 se uskutečnil první letošní rekondiční pobyt. Je to také poprvé, kdy jsme si vyzkoušely zimní rekondici, co to udělá pro organismus po náročných vánočních svátcích. Pobyt jsme musely uhradit z vlastních prostředků a ze spoluúčasti, neboť přidělení grantu od MHMP budeme znát v květnu a pokud ho dostaneme, finanční prostředky obdržíme až v červnu.

Velkým přínosem toho pobytu byla možnost výběru různých léčebných procedúr a využívání hotelového bazénu pro cvičení a plavání. Nevýhodou byla nemožnost scházet se ve skupině ke společným aktivitám, protože hotel takovou místnost nemá. Proto jsme do pobytu alespoň zařadily různá kulturní představení a denodenní procházky na zdravém vzduchu. Počasí nám velice přálo a my jsme zažily pravou ladovskou zimu: bílý sníh, sluníčko a mráz.

Ale i tak si všechny členky pobyt velice pochvalovaly díky pěknému prostředí hotelu, výborné zdravé stravě, odpočinku, citlivě vybraným procedúr lékařem podle zdravotního stavu i vstřícnosti personálu. A zde jsou některé reakce zúčastněných členek:

„Rekondice byla velmi úspěšná, po psychické stránce jsem klidnější a mám na rtech úsměv. Po fyzické stránce mi částečně odešly bolesti zad. Rekondice se mi moc líbila a děkuji za vše vedení klubu, zvláště Martě Votavové. Pobyt byl moc pěkný a personál příjemný.“

„Výborný rekondiční pobyt, vše máme po ruce, psychicky jsem zklidněná, bolesti žádné. Polední menu dokonalé“.

„Rekondice mi přinesla celkové uvolnění, bez depresí a odstranění dlouhodobé kruté bolesti zad“.

„Rekondice mi přinesla odpočinek, příjemné setkání se členkami, kulturu, procházky, zlepšení fyzické i psychické. Výborná kuchyně a obsluha“.

„Tato rekondice mi přinesla krásný pocit uvolnění, odpočinku a pohody. Nádherné zážitky a naprostou spokojenost. Děkuji za tuto možnost rehabilitace“.

Vzhledem k těmto ohlasům jsme již zarezervovaly rekondiční pobyt na příští rok, konkrétně od 12.-19.1.2025 za přibližně stejných cenových podmínek pro 20 osob. V září pak počet upřesníme ještě před podáním žádosti o grant a podle zájmu ho případně navýšíme.